fbpx

AUTOHAUS24.FI

Hankimme laadukkaita moottoriajoneuvoja Suomesta tai ympäri mailmaa. Meiltä löydät erinomaisen kaluston urheiluautoista hybrideihin. Palvelemme kaikissa autojen ja moottoriajoneuvojen ostamiseen liittyvissä asioissa asiantuntevasti.

Tarjoamme laajan yhteistyöverkostomme, aidon kiinnostuksen alaa kohtaan, vuosien kokemuksen sekä ennen kaikkea ystävällisen ja asiantuntevan palvelun.

AUTOHAUS24.fi hoitaa ostot ja tarkistukset ammattitaidolla.

Vuosien kokemus eri merkkiliikkeiden/ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa takaa autojen turvallisen hankinnan kauttamme. Tarkastamme kohteet aina ennen ostamista. Hankimme ajoneuvot pääosin Saksasta. Saksassa toimivat kaikki suurimmat autovalmistajat, jonka johdosta laadukkaiden ja hyvin varusteltujen käytettyjen autojen tarjonta on runsas.

Varustelemme autot myös asiakkaan toiveiden mukaan: korisarjat, puskurien lipat, vanteet/renkaat, alustasarjat ja verhoilut onnistuu myös tarpeiden mukaan.

Myymme ajoneuvoja myös asiakkaan lukuun (myyntitili). Meidän kautta hankittuihin autoihin on mahdollista saada edullinen rahoitus.

AUTOHAUS24 © Copyright 2020